Friday, December 14, 2012

our big day




 salam sejahtera ke atas kamu semua..
entri agaknya dah basi. disebabkan oleh kemalasan diri ini untuk menaip. basi x basi la.. aku tetap mau cerita tentang our big day.. 
tiga tahun pengajian telah berakhir secara rasmi dengan berlangsungnya majlis graduasi. cehh sangat skema..


 

dan yaa pertama kali bergraduasi(*graduasi di sekolah dan tadika tidak diambil kira =p) dan parent tidak dapat hadir, kerana reason yang sangat konkrit. =) 

here we are, tiga tahun telah mendewasakan kami.  ini semua hanyalah pra-graduasi sahaja. 
walau hujan tetap diredahi 













where are we when the next 10 years?

sungguh, perasaan rindu kepada mereka sudah dirasai setelah selesai sesi pengajian pada julai yang lalu, tapi kesibukan diri mengurus segalanya membuatkan tidak mampu terfikir dan memikirkan. =p haha

the real day.
sesi kami pada hari kedua pagi. berdebar sungguh. takut terjelepok, mortar board terjatuh ka. sebab ada peringatan dari dia agar klipkan mortar board pada tudung, kalau tak jatuh nanti.  
 
dia sudah jubah merah. me? one day insyaAllah =)
kami menjadi course ketiga pada pagi itu. 
tengah line up, b4 entering the hall
dalam dewan 
selesai udah
dia datang jugak during my session =)
mereka antara reason aku kekal enjoy during my final year. =) 
mereka antara yang sanggup bersabar dan melayan kerenah aku sepanjang tiga tahun in.. thanks girls.. 

 
dan syida hilang sudah... 


tamat sudah tiga tahun. tutup buku lama. buka buku baru. =)
May Allah bless all of us =)

 











6 comments:

  1. haha...best...trase sedih pon ad gok sbb jauh2 dah ngn semue2....nnti semue2 buat gathering la sama2 nnti,,kter g mlancong ka,hehe...n thanks jugop wae jd saem sayo.Even dh grad,still contact ya....jgn lost contact,hehe..=>

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. once friend.. forever friend you.. jgn risau.. hehe.. sure do.. =)

      Delete
  2. wae,smart gmbq yg las skali
    dgn caption dia
    sayu ak baca
    hahaha
    =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kan? inspired by someone tuh..
      =)

      Delete
  3. whose someone?
    yours?special?
    teheheh

    ReplyDelete